TURISMO GASTRONOMIKOAREN NAZIOARTEKO II. FOROA
EHUko Udako Ikastaroak
TURISMO GASTRONOMIKOAREN NAZIOARTEKO II. FOROA
EUSKADI-BASQUE COUNTRY: SCOTLAND FOOD AND DRINK
(5.2 JARDUNALDIA)
2015eko ekainak 18-19
IKUSI ZERK BATZEN DITUEN ESKOZIA ETA EUSKADI
Topaketa honen helburuak
- Eskoziak Turismo Gastronomikoaren inguruan duen esperientzia ezagutzera ematea, 2015. urtea “Scotland´s Year of Food and Drink” dela baliatuz.
- Bertaratzen direnei Eskoziako kasu praktikoak hurbiltzea, horietan parte hartzen duten profesionalen bitartez, helmuga turistiko horren produktu enogastronomikoaren balio-kate osoari, eremu publikoan zein pribatuan, eragiten dion ikuspegi oso eta zeharkako batetik, eta Euskadira ekartzeko moduko esperientziak izatea.
- Sektore turistiko eta enogastronomikoaren artean lankidetza espazioak bultzatu, bi herrialdeen artean batez ere.
Noiz
|
2015eko ekainak 18 eta 19 (Ostegun eta ostiral goiza)
|
Non
|
Miramar jauregia • Mirakontxa pasealekua, 48
20007 Donostia, Gipuzkoa Tel.: 943 21 90 22 |
Nola heldu
|
|
Egitaraua
|
|
Aldibereko itzulpena
Aldibereko itzulpena egongo da, ingelesa/gaztelania eta gaztelania/ingelesa |
|
Prezioa
|
50 euro (arrunta)
25 euro (Euskadi Gastronomika Klubeko kideak) Asistentzia eta ostegun zein ostiraleko bazkariak sartzen dira |
Nola izena eman
|
|
Izena emateko azken eguna: 2015eko ekainak 16 |