HAZIk eta Basque Beer elkarteak Gipuzkoako Ostalaritzako Enpresarien Elkartearekin batera antolatutako prestakuntza bat proposatzen dizugu, elaboratzaileei eta ostalaritza sektoreko profesionalei zuzendua, garagardoen zerbitzua hobeto ezagutu eta profesionalizatzeko.
Helburua garagardoaren anfitrioi bihurtzea da, bezeroei garagardoa kontsumitzerakoan esperientzia hobea izaten lagunduz. Prestakuntza horrek “Cicerone Beer Server” nazioarteko ziurtagiria aztertzeko eskubidea du.
12 orduko ikastaro hau urriaren 22, 23, 29 eta 30an emango da, 10:00etik 13:00era. Jarraipena errazteko, prestakuntza presentziala proposatzen dugu Gipuzkoako Ostalaritza Elkartearen egoitzan (Donostia).
Apunta zaitez hemen ➡️ HAZI webgunea
IRAKASLEA
Ikastaroa SABEEReko (Sommelier Cicerone Learning Partner) Vicente Álvarez de Harok emango du.
PROGRAMA
• Osagaiak eta garagardoaren zaporean duten eragina
• Garagardoa egitea
• Dastatze-teknikak
• Garagardoaren parametro sentsorialak
• Belgikako Eskola – garagardo ez-azidoak
• Monacales garagardoak
• Europako erdialdeko eskola
• Eskola Britainiarrak
• Artisau-garagardoen sarrera
• Eskola Amerikarra
• Garagardo azidoak
• Zerbitzua, baxera eta kontserbazioa
• Preskripzioa
IZENA EMATEKO:
FUNDAEren bidez matrikula horren hobaria onartu nahi baduzu, zuen enpresa HAZIk nekazaritzako elikagaien sektoreko ordezkari sektorialekin batera sortutako enpresa-elkartera atxiki dadila behar dugu. (Kasu honetan ikastaroari aplikatutako matrikula 175 €hobariduna da)
Honekin batera doakizue zuen enpresaren legezko ordezkariak bete eta sinatu behar duen atxikimendu-dokumentua, eta ondoren eskaneatuta bidaliko dizuegu. Dokumentu hori urriaren 16a baino lehen behar dugu.
Izena emateko azken eguna urriaren 16a izango da
Apunta zaitez hemen ➡️ HAZI webgunea